במטבח המודרני אפשר לבצע את כל פעולות החיתוך ממש כמו שפים בעזרת סכין מטבח. בין אם אתם בשלנים חובבים ובין אם מקצועיים
תוכלו ליהנות משני העולמות של חיתוך מדויק, מהיר ואיכותי.
מגוון של סכיני שף וסכיני מטבח עומד לרשותכם כדי שתוכלו ליהנות מחיתוך חלק ומדויק שיחסוך לכם הרבה זמן ומאמץ ויגרום לכם ליהנות מפעולות החיתוך..
סכיני שף
סכין שף – סכין בעלת להב עבה וחלק.
הסכין הנמצאת בשימוש תכוף במטבח. הסכין בעלת שימוש מגוון בכל מטבח והכרחית לחיתוך של כלל המזון.סכין שף איכותית היא כל מה ששף צריך כדי להתחיל בחיתוך.
סכין שף מצוינת לכל מטרות החיתוך החל מחיתוך, קיצוץ ועד לפריסה של פירות וירקות, בשרים, גבינות ועוד הרבה.
בונוס נוסף הוא שבזכות הלהב החלקה מתאפשרת גם מעיכת מזון יעילה וחיתוך לקוביות.
סכין משוננת
סכין צרה וארוכה בעלת חיתוך עדין לפריסה אחידה תוך.
מניעה של קריעת הבשר ומצוינת גם בחיתוך ירקות רכים.
סכין ירקות
סכין מטבח קלה ומשוננת קלות לקילוף של כל סוגי הירקות
סכין לחם
סכין ארוכה במיוחד ומשוננת המיועדת בעיקר לפריסה ולחיתוך של לחמים
סכין מטבח שף מודרני – קלת משקל וקשיחה ובעלת להב חדה ושווה משני צידיה.
איך נדע באיזה סכין לבחור?
נוחות וקלות
עד כמה פשוט להשתמש בסכין שלכם. הסכין הטובה ביותר היא סכין שאינה כרוכה במאמץ בעת החיתוך ונותנים לשיניים לעשות את כל העבודה.
חומרים
סכינים צריכות לשמור על החדות שלהן, ולא להחליד לעיתים תכופות. חומר כמו פלדת נירוסטה או סיבי פחמן מאפשרים שילוב בין חוזק לקלות משקל ונוחות, בנוסף קל מאוד להשחיז את הסכין כאשר היא מתקהה.
משקל הסכין
משקל הסכין עוזר לנו לשמור על חיתוך מאוזן, בטוח יותר ומסייע לנוחות האחיזה ועושה את העבודה לקלה ומהירה..
כל אחד והטעם שלו ולכן מומלץ לבדוק מהי הסכין הטובה ביותר עבורכם.
מניעת קורוזיה
מלאכת ההשחזה היא בלתי נמנעת, ובסופו של יום אנו רוצים לבחור את הסכין הטובה ביותר לאורך זמן שלא תדרוש טיפול מיוחד ובטח לא בהתחלה.
לסיכום
בהתאם לניסיון האישי שלכם והצורך שלכם במטבח, סכין מטבח או סכין שף מאיכות מצוינת יכולה לתרום רבות ולחסוך לכם בזמן, בתסכול ובאנרגיה. רק אל תשכחו לשים לב שיש לכם מקום לאחסן אותה!