משטחי חיתוך הם פריט בלתי נפרד ממטבחים ויכול לשדרג כל עבודת חיתוך פלאים. כיום נפוצים הרבה מאוד משטחים, ביניהם עמידים לחיתוך אגרסיבי וכאלו שנועדו גם לחיתוך וגם להגשה. כשרוכשים משטח חיתוך צריך לקחת בחשבון כמה פרמטרים, בטח אם קונים את המשטח כמתנה לחג וכדומה.
בחירת חומר משטחי החיתוך ?
כיום נפוץ להשתמש במשטחי חיתוך מהסוגים הבאים:
- משטחי חיתוך פוליתילן
- משטחי חיתוך סנטטיים
- משטחי חיתוך ACACIA
- משטחי חיתוך במבוק
לכל אחד ממשטחי חיתוך אלו יתרונות רבים ומתאים לסוגי חיתוך שונים.
אם יצא לכם להתנסות בעבר באחד ממשטחי החיתוך אז קל לכם לזהות ולדעת מהם ההבדלים אך במידה ולא, הרשו לנו לשפוך לכם מעט אור על כל ארבעת המשטחים.
משטחי חיתוך פוליתילן
משטחים נפוצים ביותר, מגיעים בשלל מידות ובמגוון של צבעים.
- המשטחים מתאימים למדיח וקלים לניקוי.
יתרון גדול של משטחי חיתוך אלו, הוא באופי הכימי שלהם – הוא מורכב כך שאינו יפגע בלהבי הסכין ובכך מעט משמעותית את שחיקת להב הסכין.
משטחי חיתוך סנטטיים
מדובר על משטחי חיתוך איכותיים אנטי בקטריאליים, מתאימים למדיח וגם הם אינם פוגמים בחדות הסכין.
המחיר נובע מאיכות החומר וגודל המשטח
משטחי חיתוך ACACIA
משטח עץ איכותי המיועד לשמש כמשטח חיתוך, המשטח יפה ורבות הפעמים המשמש להגשת נתחי בשרים או כפלטת גבינות ופירות.
המשטח עשוי מעץ שיטה, הוא קל לניקוי וטיפול, מתאים לשטיפה ידנית.
משטחי חיתוך במבוק
משטחי חיתוך איכותיים וחזקים במיוחד, מגיעים בגווני חום בעיקר ומשמשים את החותכים עליהם במשך שנים, מגיעה גם עם מגירת פירורים מנירוסטה איכותית.
משטחי חיתוך כמתנה
תודו שלא חשבתם על לקנות מתנה למישהו לחג – משטח חיתוך, זה אולי נשמע ונחשב לפריט פשוט.
אבל אם נודה על האמת, קרש חיתוך הוא פריט ממש שימושי. אין ארוחה ואפילו סנדוויץ' ראוי שלא צריך עבורו קרש חיתוך איכותי שקל ונוח לשטיפה.
תחשבו מה כל מי שמשתמש בקרש שהוא קיבל מכם כמתנה יחשוב עליכם:
"וואלה חשבו פרקטית – שיחקו אותה"
תתפנקו בקרש חיתוך חדש לעצמכן
לא יאומן כמה מתנה יכולה להיות פרקטית, פנקי את עצמך בקרש חדש ממבחר המשטחים של חברת קלאסיקה ותראי איך את עוברת את כל חיתוכי החג בקלות. ההכנות לחג יהפכו למהירות וזריזות יותר.
הסיבה לכך היא שמשטחי חיתוך חדשים מונעים את שחיקת להב הסכין הוא מאפשרים לה לשמש לחיתוכים רבים ואינטנסיביים יותר.
הסכין נשארת חדה להרבה מאוד זמן
אחת הסיבות העיקריות לכך שהסכין נשחקת היא משטח החיתוך. משטחי חיתוך חדשניים העשויים מחומרים המיועדים לחיתוך מונעים מהסכין לאבד חדות ככל הניתן. תלוי גם מה חותכים.
חומרים אלו נבחרו בקפידה במטרה לשמור על כל סכין חדה למשך זמן ממושך.
משטחי חיתוך במגוון צבעים
אמנם לא כל חומרי הגלם מאפשרים לכם לבחור בין מגוון רב של צבעים, אבל כיום ישנו שימוש רב לצבעי משטחי החיתוך.
צבעי משטחי החיתוך מסייעים להבחין בין משטח חיתוך לגבינה ומשטח חיתוך לבשר, למי ששומר כשרות, למשל.
לחתוך כמו מקצוענים
משטח חיתוך הוא פריט מקצועי בכל מסעדה ונחשב ציוד מטבח טריוויאלי. שפים גדולים משקיעים מחשבה רבה במשטחי החיתוך כדי להבטיח איכות מתמשכת.
רוצים גם אתם לחתוך כמו מקצוענים? אתם צריכים משטח חיתוך מקצועי.
איפה משתלם לרכוש משטחי חיתוך?
בקרו באתר של קלאסיקה, יפתחו בפניכם מגוון עצום של משטחי חיתוך איכותיים ומכל הסוגים.
משטחי החיתוך של קלאסיקה -מבטיחים לכם לחגים, חיתוכים איכותיים!