במאמר שלפניכם נלמד אתכם כיצד למצוא כלי מטבח ושולחן. הכלים הללו מיועדים בראש ובראשונה לכם, ולכן חשוב שלא ללכת שבי אחר החבר או המכר, אלא לקנות כלים שישרתו אתכם במטבח שלכם. מה שכן, אם ביקרתם אצל החבר והמכר ומצאתם משהו שיכול לייעל את חלוקת המזון או הגשתו או חימומו, כמובן שמומלץ להפנים מידע זה ולפעול לרכישת המוצרים.
האם אתם מבשלים בישולים קצרים או ארוכים?
בישולים קצרים לא מצריכים סלקציה, אך כן כדאי לדעת שסירים מתכתיים רגילים, ללא נירוסטה ומכסה עם חור ארובה, חוסכים במחיר ותורמים לכך שניתן יהיה לבשל עליהם מזון מהיר ללא הפרעה. בבישולים ארוכים לא תוכלו להשתמש במוצרים אלו משום שהם יגרמו לכך שכבר בשעה השלישית לבישול יזלגו מים החוצה כתוצאה מכליאת גז הבישול בתוך הסיר והיווצרות עשן. על מנת להימנע מכך, קנו סיר ארובה עם מכסה שיש לו חור פליטת עשן. מהחור ייצא העשן, ונוכחות גז הבישול בתוך הסיר לא תהיה תחת לחץ או דיפוזיה, מה שיאפשר למי םהלחמם ללא צפיפות ומבלי שהם יפרצו החוצה.
האם אתם מבשלים כמו שאתם מטגנים, או עושים את אחת הפעולות באינטנסיביות רבה יותר?
אם אתם מבשלים ומטגנים במידה שווה, מומלץ לקנות את הסיר מחבת. הסיר מחבת הוא סיר בעל עומק ממוצע, ולא עמוק מדי, שבקצה שלו ישנה ידית מחבת. הסיר יכול להגיע עם מכסה יציאת עשן או מכסה אטום לחלוטין. הסיר משמש גם לטיגון וגם לבישול, ולכן מתאים גם למחממי המזון המהיר וגם לבשלנים ששוקדים על האוכל שהם עושים.
האם אתם זקוקים לסט הגשה מהודר?
אם אתם מארחים הרבה בחגים, סביר להניח שאתם חייבים להשתמש בזה על מנת לצלוח את החגיגה ולהיזכר כמי שהיה להם שולחן מאובזר ויפה. גם אם השולחן לא נראה הכי טוב, ניתן לחדד את העיצוב שלו באמצעות כלי הגשה ייעודיים כמו למשל כפות חלוקה מעץ או ממתכת, מגשים, וישנם אפילו סירים מעוצבים המשמשים להגשה מיד אחרי גמר החימום, עם קצב התקררות מהיר המאפשר הנחה על השולחן בבטחה.
פנו אלינו לרכישת כלי שולחן ומטבח בהתאמה אישית עבור ההתנהלות שלכם!