דילוג לתוכן
0
    0
    העגלה שלכם
    העגלה שלכם ריקהחזרו לחנות

        הוראות שימוש

        סירים ומחבתות

        יש לשטוף את הכלי לפני השימוש הראשון

        אין לחמם את הכלי זמן ממושך כאשר הוא ריק.

        ניתן להכניס את הכלי לתנור, בכלי עם מכסה זכוכית עד 180 מעלות.

        לאחר שימוש בתנור יש להשתמש בכפפות חום למנוע כוויה.

        ניתן להכניס למדיח כולל כלי בציפוי נון סטיק.

        כלים עם ידית פלסטיק ניתן להכניס לתנור עד 160 מעלות.

        על מנת לשמור על הכלי יש להימנע בשימוש בכלים חדים . מומלץ להשתמש בעזרי בישול רכים. עץ,פלסטיק,סיליקון.

        סירי אמייל לפני השימוש הראשון יש להרתיח 2/3 מים מתכולת הסיר עם 2-3 כפות חומץ למשך 5-10 דקות לשטוף ולייבש.

        סכו"ם

        על מנת לשמור על הסכום לאורך שני יש להקפיד על הכללים.

        יש לשטוף את הסכום לפני השימוש הראשון.

        לשטוף את הסכום בסמוך לגמר השימוש.

        אין להשרות את הסכום במים או במקום רטוב לזמן ארוך.

        ניתן להכניס למדיח. רצוי בגמר ההדחה לפתוח את דלת המדיח ובכך האדים יוצאים והסכום נותר יבש

        דבר זה מונע כתמי טיפות מים המתייבשים בסכום.

        בשטיפה ידנית בגמר השטיפה יש לנגב ולייבש. מומלץ גם בשימוש במדיח עם נשאר מים על גבי הסכום.

        במקרה של כתמים מומלץ לנקות בחומרים המתאימים לניקוי נירוסטה.

        יש לוודא כי במדיח יש מבריק ומלחים איכותיים להגנה על כלי הזכוכית והנירוסטה.

        מומלץ מעת לעת לנקות את המדיח בחומר מדיחים כאשר הוא ריק. הדבר עוזר בעת הדחת הכלים ושמירה על הברק.

        סכיני מטבח

        יש לשטוף לפני השימוש הראשון.

        יש להשתמש במשטחי חיתוך מעץ או פלסטיק. לא זכוכית.

        יש לנקות במים וסבון ולנגב,לא מומלץ להכניס למדיח. במדיח שקשוק הכלים פוגע בחדות הלהב.

        לאחסן במקום יבש ולמנוע פגיעה בלהב.

        להשחיז בכלי מיועד מעת לעת.