על מנת לאבזר כהלכה את שולחן פינת האוכל שלכם, הכנו לכם מקבץ טיפים חשובים שיסייעו לכם לצלוח את האתגר בשלום. אנו ממליצים להציב כלי אוכל מהודרים כבר ברמת הסכו"ם וכמובן שכאשר עוברים לצלחות וכוסות, הכלים צריכים להיות מהודרים ברמה גבוהה. באשר לכלי החלוקה וההגשה, הם צריכים להיות TOP CLASS ולהצדיק את הדרו של השולחן. האבזור, כפי שאנו רואים אותו לנכון יתבצע על פי מקבץ הטיפים הבא.
טיפים לרכישת סכו"ם וכלים אישיים
סכו"ם – יש לפעול לרכישת סכו"ם מהודר, על בסיס גוונים כמו ברונזה, זהב וכסוף מהודר. סכו"ם מסוג כזה ניתן למצוא כשהוא ארוז באריזות מהודרות, ומלווים אליו מספר כלי חיתוך וחלוקה גדולים. האריזה עצמה יפה ומהודרת, על בסיס בדי יוקרה, ודפנותיה עשויות מקרטון ופלסטיק עמידים וגמישים.
צלחות וכוסות – הצלחות והכוסות צריכים להתאים לאופי של השולחן מבחינה עיצובית. שולחן לבן בעיצוב הייטק יכול לכלול, למשל כוסות ולחות שחורות או להשתמש באותו גוון לבן גם עבורם. באשר לשולחן חום בעיצוב כפרי ניתן למצוא צלחות וכוסות בגוונים אלו גם אם הם לא עשויים עץ. עצה אחרת היא לגשת לסט לבן ובכך להפוך את השולחן למעוצב בסגנון פרובנס על טהרת החום לבן.
טיפים לרכישת כלי חלוקה
כלי החלוקה שלכם כנראה הגיעו בסט הסכו"ם המהודר, אך כנראה שיהיו בו חוסרים. אנו ממליצים, למשל, שלא לוותר על מלקחיים שבדרך כלל לא יגיעו באריזה של סכו"ם, וגם להתרחב לרכישת כפות חלוקה, סינון ורידוד המגיעות בסט אחד ומשמשות לטיפול במזון מוכן.
טיפים לרכישת כלי הגשה
באשר לכלי ההגשה, מומלץ לרכוש סירי הגשה אשר ניתן, ביום יום, לבשל איתם ובעת ההגשה להגיש יחד עמם את המזון בלי לעבור לכלי קיבול אחר. מובטח שימוש בטוח בסיר ללא התחממות. מומלץ גם להשתמש במגשי הגשה ייעודיים המכילים עיצוב דומה לסירים אלו ולשולחן כולו. חשוב מאד להשתמש בסטי-הגשה ייעודיים לשולחן, שיהיו דומים ומשלימים לו מבחינת המראה החיצוני. סטים אלו גם יהיו יעילים אבל גם ישרו עיצוב ברמה טובה על השולחן מבלי שתצטרכו להחליפו בשולחן חדש ומעוצב.
לפרטים נוספים על אבזור שולחן החג עם סט הגשה לשולחן – פנו אלינו!